Welkom bij Firma van den Berg N.V.

 

Sinds meer dan 80 jaar is N.V R. van den Berg een familiaal en beroemde, actieve onderneming in het verkoop van elektrische huishoudapparaten, groot en klein, in de grootste merken van de markt.

In onze showroom te Vorst, zult u een team van echte specialisten, die regelmatig op de hoogte zijn van de laatste nieuwigheden, terugvinden.

Zij zullen u met bevoegdheid en professionalisme adviseren, door de tijd te nemen om jullie behoeften te analyseren en om de beste oplossingen van de markt te vergelijken.

U kunt ook de laatste generaties tv, Q-LED, S-HUD, UHD of OLED ontdekken en vergelijken.

Ons team zal u ook helpen in onze vaste gamma van audio & multimedia.

Onze grote keus van inbouw toestellen zou u moeten helpen om uw ideale keuken, van de stoom-oven tot aan de dampkap, van de kookplaat tot aan het wijn bewaarkast, altijd in de beroemdste merken en met de hulp van onze adviseurs.

 

Een uitgebreide keus in Airconditioning toestellen kan u ook bij ons ook terugvinden.

 

Gelegen op twee stappen van het Hoogte 100 is onze bedrijf open van maandag tot donderdag tussen 9:00 - 13:00 en van 14:00 tot 17:30. Op vrijdag zijn wij open tot 18:00.

 

Goederen die u bij ons koopt kan u direct meenemen of het laten leveren door ons eigen transport team in Brussel of  door en gespecialiseerd transport in electro overal in België.

 

Onze voorraad wordt regelmatig aangevuld door meer dan 3000 referenties. En als uw geluk daartussen niet is, bestellen wij het en laten we ze spoedig mogelijk leveren.

 

Graag ontvangen wij u in onze showroom!

 

Bruno et Patrick van den Berg.

 Solden


Nieuwe producten


Promoties